TEKGÖZ’E BÜYÜK İLGİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın 7 Nisan’da yapılacak seçimleri için yaklaşık 7 aydır sahada olan Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibi, uğradıkları hemen her noktada başkan gibi karşılanıyor. Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar ekibi, Şirintepe Mahallesi’nde de esnafın büyük ilgisi, başarı dilekleri ve destekleri ile adeta başkan gibi ağırlandı. Mahalledeki tüm işletmelere uğramaya gayret eden Erdoğan Tekgöz, hem işletme sahipleri ve çalışanlarla, hem de alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti, esnafa hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulundu.

BUNUN ADI SAVURGANLIK

Şirintepe ziyaretinde esnaflar Tekgöz’e en çok da ETO’nun mevcut yönetiminin ilgisizliğinden yakındı. ETO’nun dergi ve faaliyet raporunu “Savurganlık” olarak nitelendiren esnaflar, Fuar ve Kongre Merkezi konusunu da bizzat kendileri açarak, “Böyle bir merkezin gerekliliğine inanmıyoruz. Eskişehir ticaretinin, ekonomisinin, esnaf ve tüccarının daha acil beklentileri, talepleri var. Bu beklentileri karşılamak yerine bize getirisi olmayacak bir projeye milyonlarca lira para harcandı. Bu para hepimizin cebinden çıktı, çıkmaya devam edecek” dedi.

PROJELER İÇİN DEĞİŞİM ŞART

Erdoğan Tekgöz’ün Şirintepe gezisinde, kamuoyunda geniş yankı uyandıran projeleri de gündeme geldi. Bölge esnaf özellikle ihtiyaç sahibi üyelerin çocuklarına karşılıksız burs, tüm üyelere ücretsiz özel sağlık sigortası ve Yaşam Merkezi Projesi’ni heyecanla beklediklerini ifade etti. Her bir projenin tüm üyelere hitap ettiğini söyleyen Şirintepe esnafı, bu nedenle ETO’da değişimin şart olduğunu vurguladı. Şirintepe ziyaretinde ayrıca Tekgöz’ün E-Ticaret Projesi de gündeme geldi. Bu proje sayesinde ticarette sınırları kaldıracaklarını ifade eden Erdoğan Tekgöz, “ETO garantörlüğünde başlayacak E-Ticaret sistemiyle esnafımız, tüccarımız, iş insanımız ve girişimcimizin elindeki mallar dünyanın dört bir yanına pazarlanabilecek. Kimsenin mağazasında, deposunda, kapısının önünde ürün kalsın istemiyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi