Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, İstanbulspor karşısında alınan yenilginin futbolculara ve camiaya yakışmadığını söyledi. Efeler Grubu’nun Dernek Lokalinin açılışında konuşan Başkan Ünal, “Sahada mücadele etmezseniz, iştahlı oynamazsanız rakip kazanır. İstanbulspor önündeki mücadele ve alınan skor da payı olan futbolcularımız hepimizi çok üzdü” dedi. 
Başkan Ünal, “Gerekirse de kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız” diye başladığı konuşmasında şu görüşlere yer verdi:  “Maç sonrası ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım siz büyük taraftarımız gibi uyuyamadık, gözümüze uyku girmedi. Maçın ardından hemen tesislere giderek teknik kadromuzla fikir alışverişinde bulunduk. Eskişehirspor için ne yapılacaksa onu yapacağız. Bu maçın elbet telafisi var. Pes etmeyeceğiz. Asla vazgeçmeyeceğiz. Söylentilere asla inanmayın. Bu kulüp kapanmaz, yok olmaz. Bu kulübün değerleri var kaynak buluruz, mücadele ederiz gelecek içinde hazırlıklar yaparız. Bu yolda elbet önümüze engeller çıkacaktır ancak. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmayalım. Eskişehirspor’a yakışanı yapalım. Eskişehirspor için taşın altına elini koyan herkese teşekkür ediyorum. Örneğin Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt bölgesindeki bilboardları kulübümüze kazandırarak 4 milyon TL gibi bir gelirin gelmesine katkı sağladı kendisine teşekkür ediyoruz. 
Yine Tepebaşı Belediye Başkanımız sayın Ahmet Ataç da bölgesindeki reklam panolarını Eskişehirspor’a vereceğini müjdeledi. Bu zor günümüzde kulübümüzün yanında olan herkese teşekkür ediyoruz. Bir kez daha dile getiriyorum. İstanbulspor maçında ki skordan ve futboldan dolayı özür dilemesi gereken kesim futbolcular ama ben bu kulübün başkanı olarak sizlerden ve büyük taraftarlarımızdan özür diliyorum. “
Editör: Haber Merkezi