Eskişehirspor’da yaşanan mali kriz sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Son yıllarda umulmaz sayıda birçok oyuncuya Eurolar dolarlar verilirken kendi çocuklarına bu şansı vermeyen yönetim kadrolarının artık öze dönme zamanının geldiği ifade ediliyor. 
Mevcut yönetimin yola devam edip etmeyeceği tartışmaları gündemde olurken özellikle altyapıda bulunan tüm oyuncuların geçmişten bu yana profesyonellik anlaşması yapması Eskişehirspor’da sıkıntı olmayacağına yönelik işaret olarak yorumlanıyor. 
Altyapıda oynayan U21, U19 da forma giyen birçok yetenekli gençler profesyonel olarak sözleşmelere imza attığı biliniyor. Bu takıma ağabeylik yapacak üç beş tecrübeli isimle birlikte geleceğin kadrosunun oluşturulması en büyük istek ve arzu. 
Altyapının meyvelerinin alınma vaktinin geldiği yönünde görüş bildiren binlerce Eskişehirspor sevdalısı hiç olmazsa yıllarca liglerde başarının tek yolunun bu olduğuna inanıyorlar. 
Profesyonel takımda yer alan Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar ve Hasan Ayaroğlu’nun sözleşmelerinin devam etmesi takımdaki ağabey rolünü üstlenmeleri gündemde. Genç yeteneklerin sayısının hayli fazla olması gelecek adına umut olarak yorumlanıyor. Şimdi oluşacak güçlü yönetim kadroları ile altyapının önünün açılması 53 yıllık tarih adına bir kurtuluş olacağı düşüncesi herkeste hakim. 
Editör: Haber Merkezi