Sezonun en yeni renkleri ve trendleriyle her yıl farklı konsept, mekan ve şehirlerde yapılan Özdilek 2021 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu tekstil kataloğu çekimleri tamamlandı. Toplam bir hafta süren tekstil çekimlerinde Özdilek’in klasik erkek ve kadın giyim markaları Finesuits ve Shefame, çocuk giyim markası Funfair, günlük giyim markası First Company, First Company Denim’in yanı sıra sevilen ünlü markaların ürünlerine de yer verildi.

İlkbahar yaz temasını yansıtan çekimlerde sezonun en göz alıcı renkleri mavi, sarı, beyaz, mint yeşili ve lilanın ağırlıkta olduğu kombinler, doğanın tüm güzelliğiyle buluşarak sanatsal bir gözle koleksiyondaki yerini aldı. Çekimlerde yaz aylarının vazgeçilmezi tek parça şıklığın simgesi uçuş uçuş elbiseler, şifon kumaşlarla tasarlanmış bluzlar, birbirinden rahat tulumlar, blazer ceketler ve etekler stil sahibi kadınlar için kendinden emin ve rahatlığından ödün vermeyen erkekler içinse polo yaka tişörtler, keten pantolonlar, gömlekler ve şortlar sergilendi.

Çocukların renkli dünyasını yansıtan en güzel kıyafetlerin çekimleri ise bulut, gökkuşağı ve çiçek dekorlarının arasında çocuk mankenlerin birbirinden eğlenceli pozlarıyla gerçekleşti.

Şehirden Kaçış temasıyla hazırlanan Özdilek 2021 İlkbahar - Yaz Kataloğu’nda yer alan yeni sezon ürünler, Özdilek AVM’lerinde, departman mağazalarında ve Özdilekteyim.com’da sezon boyu beğeninize sunuluyor. 

Editör: Haber Merkezi