Eskişehirspor’da halen teknik adam sorununun yaşandığı şu günlerde takımın kime emanet edileceği, Fuat Çapa’nın devam edip etmeyeceği önümüz hafta içinde kesin netlik kazanacak.

Yeni sezon için Temmuz itibariyle başlaması planlanan kamp dönemine kısa bir süre kala henüz teknik adam sorununun aşılamaması kafalarda soru işareti bırakıyor.

Teknik Direktör Fuat Çapa ile yönetimin bir araya gelerek sorunları çözmesi bekleniyor. Çapa’nın son yaptığı açıklama ise dikkat çekti;

“Yeni yönetimdeki pek çok arkadaş önceki yönetimlerde de görev almıştı.Dolayısıyla onlar bizi biliyor, biz de onları biliyoruz. Bu kulüple duygusal bir bağımız da var. Ancak sonuçta yeni bir yönetim var ve iyi bir şeyler yaptık diye bizimle devam etmek zorunda değiller. Her kararı anlayışla karşılarız. Açıkçası kulübün ekonomik durumunu bildiğimiz için sözleşmedeki ücretle ve süreyle ilgili bir talebimiz olmaz. Buradaki tek önemli kriter, bizim Eskişehirspor’a fayda sağlayıp sağlayamayacağımız. Eğer Eskişehirspor’un geleceğini kurtaracak projeler bize sunulursa kalmayı isteriz.”

Editör: Haber Merkezi