AK Parti’de kongre takvimi hızla ilerlemeye devam ediyor. Kongre sürecinin ilk delege seçimlerini AK Parti Odunpazarı Teşkilatı yaptı. Yaklaşık 46 bin üyesi bulunan ve 85 mahallede 400 delegeyi belirleyecek olan Odunpazarı Teşkilatının delege seçimlerine ilgi büyük oldu.

PARTİ TIKLIM TIKLIM

Sabah saatlerinden itibaren partiye gelmeye başlayan binlerce üye oy kullanmak için sıraya girdi. Listelerde isimlerini bulan ve sandığa oyunu atan partililer, parti binasında da büyük yoğunluk oluşturdu. Ekim sonu veya Kasım ayında yapılması beklenen AK Parti 6. Olağan Odunpazarı İlçe Kongresi öncesi delege seçimlerinin yapılmasının ardından sandıktan çıkan 400 delegenin isimleri partide askıya çıkarıldı. Askı süresinde itiraz olmaması halinde delegeler kesinleşecek. Yapılan delege seçimlerine büyük ilgi olduğunu belirten AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan partililerle bir araya geldi. Partide görev almış eski yöneticiler, İl-İlçe Başkanları, Kadın ev Gençlik Kolları üyeleri olmak üzere birçok isim de sandık başına gitti.

GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ

Delege seçimlerine katılım yüksek olduğunu belirten Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, “6. Olağan Kongre Delege Seçimlerinde 400 delegemizi belirliyoruz. Büyük bir katılım var. Odunpazarı'mızın 85 mahallesindeki delegelerimizi seçmek için genciyle, yaşlısıyla tüm üyelerimiz vazifelerini yoğun bir katılımla gerçekleştiriyor. Delege seçimlerimizin ardından sonbaharda İlçe Kongremizi yapacağız. 6. Olağan Kongremiz öncesi oluşan ilgi çok güzel. Partililerimiz büyük bir katılım gösterip delegelerini seçti. İlçe Kongrelerimizi tamamlayıp ardından İl Kongresini yaparak partimizin 2019 hedeflerine koşar adım gideceğiz. Oylarını kullanarak sandığa giden tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim. AK Parti Odunpazarı Teşkilatı bu birlik ve beraberlikle güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir. Üyesinden, yönetimine kadar güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi. Partinin eski ve yeni yöneticilerinin bir arada olmasının önemine de işaret eden Doğan, “Kimlerin delege olduğundan çok, Partimizin nasıl bir birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğu önemli. Eski ve yeni yöneticilerimizin teşrifleriyle, AK Parti’nin hizmet ruhunu göstermiş olduk. Bu ruh sayesindedir ki, Eskişehir’i Ak bir geleceğe kavuşturacağız” ifadelerini kullandı. Odunpazarı İlçe Teşkilatının yaptığı delege seçimlerinin ardından partide bugün de Tepebaşı İlçe Delege seçimleri yapılacak. Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve ekibi de tüm hazırlıkları tamamladı.

Editör: Haber Merkezi