Obradoviç İle 400. Maçına Çıkıyor

Aziz Yıldırım döneminde yapılan anlaşma halen geçerliliğini koruyor. 2013 yılında imzalanan sözleşmenin gereği olarak atılan adımlar büyük önem taşıyor. O günden bu yana deneyimli hoca taraftarın kahramanı olmayı başardı. Göstermiş olduğu başarılar ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle de Fenerbahçe başında kazandığı kupalar onu zirveye taşıdı. Bunda en büyük faktör ise Avrupa arenasından gelen kupalar oldu. Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçe’nin hocası Obradoviç şimdi 400. Maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Canlı maç izle ile sizde bu heyecanı en güzel şekilde yaşayacaksınız.

Gözler THY Euroleague Maçında Olacak

Tüm gözler Obradoviç için tarihi öneme sahip olan karşılaşmaya çevrildi. Real Madrid ile yapılacak olan karşılaşma öncesi hazırlık sürüyor. Buna ek olarak sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmak hedefleniyor. Ayrıca yönetim ve taraftarında deneyimli hocaya bir sürpriz yapması bekleniyor. Bugüne kadar elde etmiş olduğu başarılı istatistiklerin yine kazanabileceğini güçlü oranda gösteriyor. Maç heyecanını en güzel şekilde canlı skor farkıyla yaşayabilirsiniz. Taraftarında desteği ile muhteşem bir karşılaşma olması bekleniyor. Ayrıca rakip ise dünya devi Real Madrid olacak. Buda mücadeleye heyecan getiren koşullardan biri oluyor. Ancak Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılabilecek güce sahip.

Bugüne Maçlarının Yüzde 78’ini Kazanan Bir Takım Var

Geçmişte bu başarıyı yakalamak çok zor görünürken, Obra ile hayaller gerçek olmaya devam ediyor. Alınan zaferlerin ve kazanılan kupaların hocanın tarihinde de çok önemli maçları beraberinde getirdiğini söyleyebiliriz. Takımın başında olduğu süre boyunca 9 kupa kazandırmayı da başardı. Bunların arasında Avrupa’dan gelen kupalarında olması kariyerini zirveye taşıyan anları beraberinde getirdi. Şimdi rakibini yenerek yine zirve yerini almak istiyor. Mücadeleyi maç özetleri ayrıcalıkları ile takip edebilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak olan büyük heyecanı kaçırmamalısınız.

Editör: Haber Merkezi