Adana'da hemoroid olan Ali Taşkın, doktora gidemeyince kendisini bitkisel bir yöntemle tedavi etti. Köyde hastalığa yakalananları da sağlığına kavuşturan Taşkın, Almanya, Hollanda, Avustralya, Fransa, Kıbrıs ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden de sipariş alıyor.

HEMOROİD OLDU, BİTKİSEL ÇARESİNİ BULDU

Adana'nın Sıraçam ilçesine bağlı Kürkçüler mahallesinde yaşayan Ali Taşkın (59) 1980'li yıllarının başında hemoroid rahatsızlığına yakalandı. Doktora gitmeye utanan ve gidenlerin de iyileşmediğini gören Taşkın, söylenen bütün koca karı ilaçlarını kullandı ancak derdine bir türlü derman bulamadı. Taşkın en son Adıyaman'da bir ot olduğunu duyup gitti. Aldığı otları temizleyip ilaç haline getirerek tükettikten sonra rahatsızlığı birden geçen Taşkın, çevresinde de çok fazla hemoroid rahatsızlığı olan kişi bulunduğunu bildiği için işin ticaretini yapmaya karar verdi.
İlaç haline getirdiği otları satmaya başlayan Taşkın'ın verdiği bitkisel ilacı kullanan kendi köyünde ve çevre köylerde hemoroid olan herkes rahatsızlıktan kurtuldu. Taşkın'ın ününü duyan yurt dışından vatandaşlar da arayarak ilaç siparişi vermeye başladı. Taşkın, Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturalya, Kıbrıs ve Suudi Arabistan gibi ülkelere de ilacını gönderiyor.
 

Kaynak: sabah.com.tr

Editör: Haber Merkezi