Eskişehirspor’a geldikten sonra üç dört maç üst üste puanlar almaya başlayan ve ardından gelen süreçte tam 16 maç boyunca üç puanı takıma kazandıramayan Teknik Direktör Mustafa Özer ile yollar nihayet ayrıldı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanlığı görevine geldikten sonra ilk icraatı teknik adam değişikliği olan Başkan Mustafa Akgören de sonunda peşpeşe gelen kötü sonuçların ardından yönetim kurulu da Altay karşısında yaşanan hezimette 6-0’lık yenilgi bardağı taşırdı.

Siyah kırmızılı ekipte yeni hocanın kim olacağı henüz bilinmezken Pazar günü oynanacak olan Ümraniyespor maçına büyük ihtimalle altyapı koordinatörü Serdal Eroy’un takımı hazırlaması bekleniyor.

Eskişehirspor yönetimi Mustafa Özer ile yolların ayrıldığı haberini şu şekilde duyurdu:

“Yönetim Kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Mustafa Özer’in bugün yaptığı toplantı neticesinde, antrenörümüz ve ekibi ile kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

26 Aralık 2019 tarihinden bu yana takımımızın başında olan değerli antrenörümüz ve ekibine kulübümüz ve camiamız adına kulübümüze vermiş oldukları hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki dönemde kariyerlerinde başarılar diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi