2017-2018 sezonuna zor şartlarda giren ve transfer yasağının gelmesiyle birlikte kadro kurmakta zorlanan Eskişehirspor zoru başarmak için sezon sonunu sabırsızlıkla bekliyor. 
Geçtiğimiz sezonun aksine ligde tam bir hayal kırıklığı yaratan şimşekler özellikle hoca tercihinde yaptıkları değişiklik sonrasında başarıya ulaştı. 
Teknik direktör sorununu Yücel İldiz gibi ligin deneyimli ismine takımı emanet edenler ne kadar haklı olduklarını bir kez daha gördü. Geçen yılki kadro ile bu yılki kadro arasında çok ciddi değişiklikler görünmese de mevcut kadro ile eldekilerle bu sezon sonunu iyi yerde tamamlamak tek hedef. 
Son iki sezonun kadrolarına bakıldığında gidenler ve kalanlar arasında 4-5 isim farklığı bulunuyor. Kaleci Ruud Boffin, Tarık Çamdal, Hakan Çinemre ve Kamil Ahmet Çörekçi takımdan ayrıldı. Ramazan Övüç ve Axel Meye veda etti. Diğer isimler yine Es Es’te kalarak takımın başarısında pay sahibi oldular. 
Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar bu takımın ligde kalacağına inanıyor. Bu şehir tüm olumsuzluklara rağmen her zaman Eskişehirspor’un arkasında yer almaya devam ediyor. 
Editör: Haber Merkezi