Spor Toto 1. Liginde sezonun tamamlanmasına iki haftalık süre kala Rizespor 1. Lige yakın gözükürken ligden düşecek 3.takımın kim olacağı merakla bekleniyor. Es Es’in ligde kalması için 4 puan yeterli olacak.

 

2017-2018 Sezonunda Spor Toto 1. Liginde heyecan hem altta hem üstte devam ediyor. Zirve mücadelesi yapan ekiplerden 3 takım süper ligin kapısını aralamak için son iki haftayı galibiyetlerle kapatmak isterken, alt sıralarda bulunan 4 takım ise ligde kalmak için son 180 dakikayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorlar.

RİZE AVANTAJLI

Şampiyonluk yolunda doğrudan ilk iki yarışında Rizespor, Ankaragücü ve Ümraniyespor arasında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Bu üç takımdan iki doğrudan süper lige çıkarken ilk 6 yolunda Boluspor, Gazişehir ve Altıordu takımları play-off’tan yükselmek için yarışacaklar.

4 PUAN YETERLİ

Bu sezon sonunu ligde kalarak mutlu tamamlamak isteyen 4 takım arasındaki mücadele de nefesleri kesecek. Eskişehirspor diğer üç rakibi Adana Demir, Denizlispor ve Samsunspor önünde avantajlı. Zira Es Es’ler son iki maçı olan Boluspor ve Adanaspor maçlarından alacağı 4 puan rakiplerin ne sonuç aldığına bakmaksızın ligde tutmaya yetecek.

Editör: Haber Merkezi