Dolu dolu bir sezonu daha geride bıraktık. Düştük – kaldık, attık – yedik, oldu – olmadı derken Eskişehirspor ligi bitirip rahat bir nefes almamıza neden oldu. Es Es’te şimdi gelecek hesabı başladı.

 

2018-2019 Sezonu Spor Toto 1. Liginde Eskişehirspor sezonu başarıyla tamamlayıp ligde kalmanın gururuyla gelecek sezonun hesaplarına başlamak istiyor.

Siyah kırmızılı ekipte sezon başından bu yana yaşanan sıkıntıları geride bırakmayı başaran yönetim, teknik ekip ve futbolcular gelecek adına planlar yapmaya başlayacaklar.

Geride kalan 34 maçlık seride 35 puan toplamayı başaran Kırmızı Şimşekler sezona “Bizim Çocuklar” ile başlarken 19 maçta 17 puan toplamayı başardılar.

20.haftadan itibaren açılan transfer tahtasıyla birlikte “Ağabeyler” sahneye çıkmaya başladı. Takıma ciddi katkı yapan usta ayakların gelmesinin ardından küme düşer denilen Eskişehirspor’u şaha kaldırmayı başardılar. Attıkları gollerle takımlarına hayat veren “Ağabeyler” “Bizim Çocuklar” ile birlikte adeta destan yazdılar ve 17 puanın üzerine 18 puan daha ilave ederek 35 puanla ligi bitirip tüm şehre camiaya nefes aldırdılar.

Editör: Haber Merkezi