O Eskişehirspor’un, Siyah Kırmızılı taraftarlarının sevgilisi Burak Sakçı. Genç adam cam kemik hastası olarak dünyaya geldi. Küçükken hastalığı dolayısıyla birçok kez kemikleri kırılan Sakçı, doktor doktor gezdi. Bu süreçte tedavisinde önemli bir adım atılamayan 26 yaşındaki genç, son yıllarda kendi uğraşları ile birlikte yürüme hayalini gerçekleştirmeye başladı. 
Eskişehirspor’un sosyal medya sorumlusu olarak görev alan Sakçı, ufak bir denge probleminin dışında sorunsuz bir şekilde artık yürüyebiliyor. Hayata atılan adımlarını güçlendirmek için çabalayan Burak Sakçı, Eskişehirspor’un bu süreçte kendisine büyük destek olduğunu belirtti. İki yıl önce attığı ilk adımın ardından artık özgüvenle yürüyebildiğini ifade eden Sakçı, kendisine destek olanlara teşekkür etti.
“Her zaman beni 
desteklediler”
Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durumdan ve taraftarların kendisi için verdiği desteklerden söz eden Sakçı, “Ben işe girdiğimde Süper Lig’deydik. İlk sezon düşmekten ucuz kurtulduk daha sonrasında küme düştük. Geçen sene de finalde çıkamadık, bu sene de iyi veya kötü bir şekilde ligde kaldık. Ben ekstradan burada hizmet de ediyorum. Severek yapıyorum ama üzülüyoruz durum belli. Süper Lig’e çıkmamızı herkes ister, tüm Eskişehir istiyor. Diğer takım taraftarları bile istiyor. Doğduğum andan itibaren büyük emekler sarf eden başta biricik annem ve ailem olmak üzere, üzerimde hakkı bulunan tüm Doktorlarıma ve verdiği talimatla ameliyatlarımın yapılmasında öncü olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi