Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ve çalışanları için Özel Gürlife Hastanesi işbirliğiyle hizmete sunduğu COVID-19 PCR test merkezine bir yenisini daha ekledi. Eskişehir Ticaret Odası Taşbaşı PCR Test Merkezi hizmete sunuldu. Çarşı ve şehir merkezinde faaliyet gösteren ETO üyelerinin talepleri doğrultusunda faaliyete sunulan test merkezi haftanın 7 günü 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet verecek. ETO üyeleri ve çalışanları www.etonet.org.tr/Covidtest adresinden alacakları randevuyla test yaptırabilecek.

Taşbaşı PCR Test Merkezi’nde incelemelerde bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde açılan test merkezinin üyeler tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek, üyelerin sağlıklarını korumak, üye işyerlerinde salgının önlenmesine destek olmak için çalıştıklarını söyledi.

Salgının azalması ve firmaların faaliyetlerini sürdürebilmesi için işyerlerinde önlemler alınması gerektiğine dikkat çeken Güler, şehir merkezinde faaliyet gösteren ETO üyelerinin ve çalışanlarının yeni bir merkez talebinde bulunduklarını ve bu talebi hızla yerine getirdiklerini kaydetti.

ETO üyesi firmalar ve çalışanları Özel Gürlife Hastanesi yapılan protokol neticesinde piyasa koşullarına göre daha düşük bir ücretle COVID-19 PCR Testi yaptırabilecek. Her bir test için 160 TL (KDV hariç) ödenecek.

 

Editör: Haber Merkezi