BUGÜN MAÇ VAR

Eskişehirspor ligin 4’üncü haftasında bugün kendi evinde yine kendisi gibi lisans krizi ile boğuşan ve bu sorunu geçtiğimiz hafta başında çözen Kardemir Karabükspor ile mücadele edecek. Yeni Eskişehir stadyumundaki maçın başlama saati ise 19.15. Eskişehirspor’un bugünkü maça yine gençlerden kurulu bir kadro ile mi çıkacağı, yoksa yeni transferler ile mi çıkacağı bugün belli olacak.

ÜNAL: BENDE YORULDUM

Başkan Halil Ünal, transfer tahtasını açtırabilmek ve yeni imza attırdığı isimleri sahaya sürebilmek için alacağı olan eski futbolcular, teknik adamlar ve kulüpler ile son 15 gündür yoğun bir görüşme trafiğinin içinde yer aldı. Başkan Halil Ünal dosyaların çok büyük bölümünden olumlu sonuç almasına rağmen 30 Ağustos akşamı yaptığı değerlendirmede; “Benim elimden gelen budur. Bende gerçekten çok yoruldum” diyerek serzenişte bulunmasına rağmen dünde gün boyu görüşmelerini sürdürdü.

BİR KAÇ DOSYA KALMIŞTI

Dün akşam saatlerine kadar görüşmelerini sürdüren Başkan Halil Ünal bazı yöneticilerin muafakat alabilmek için son birkaç dosya üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi. Gazetemiz baskıya hazırlandığı saatlerde görüşmelerden olumlu ya da olumsuz sonuçlanmış bir haber alınmazken Eskişehir kamuoyu görüşmelerin takibini gece geç saatlere kadar sürdürdü.

ÇAPA’DA ÇOK GERGİN

Ligin ilk 3 haftalık sürecinde genç futbolcular ile sahaya çıkmak zorunda kalan ve 3 maçta bir beraberlik iki yenilgi alan Eskişehirspor’da genç futbolcuları sahaya sürmek zorunda kalan teknik direktör Fuat çapa’da bu süreçte çok yoruldu. Bir taraftan yeni transferleri sahada tutmaya çalışan diğer taraftan sahaya süreceği ideal kadroyu sahaya sürememenin sıkıntısını yaşayan Çapa en son taraftarlara yaptığı konuşmada; “Biz de sizinle beraber sonuna kadar direneceğiz” demişti.

Editör: Haber Merkezi