Eskişehirspor’un zor zamanlarında özellikle genel kurullarında hep siyah kırmızılı camianın yanında isimlerin başında yer alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleşen fidan dikim töreniyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Kurt, kampanyaya Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in katıldığını kendisinin her daim Eskişehirspor kongrelerinde ve üzerine düşen görevlerde hep var olduğunu belirterek bunu siyasi bir tavır olarak algıladığını söyledi.

ES TV’de yayınlanan AÇIKÇA programının konuğu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt oldu. Başkan Kurt, gazeteciler Ali Baş ve Meltem Karakaş Kaya’nın sorularını yanıtladı.

Eskişehirspor konusunda Başkan Kurt, “Yönetim şu tavrı koyuyorsa yönetime gelmek isteyenler şu tavrı koyuyorsa yani Vali baba bize yardım eder nasılsa biz belediyeleri dışlayalım, dışladıkları kadar dışlasınlar bizde gitmeyiz eğer böyle bir şey varsa göreceğiz kongreye onlar mı gidiyor yoksa biz mi gidiyoruz. Eskişehirspor, Eskişehir’de birliği sağlayacak tek mekanizmadır siz burada bunu bozarsanız diğer alanlarda da birliği beraberliği sağlayamazsınız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi