Eskişehirspor’da genel kurul kararının çıkacağı söylentilerine Başkan Mustafa Akgören son noktayı koydu.

Kongre 2022 Kasım’nda

Üç yıllığına seçilen yönetim kurulunda istifalar yaşanmış yedek üyelerden yönetim listesi oluşmuştu. Başkan Akgören ve ekibinin görev süresi 2022 Kasım ayında doluyor. Bu tarihe kadar herhangi bir karar alınmazken yönetimin güçlü bir ekip oluşturması adına genel kurula gidebileceği konuşuluyordu.

Başkan Akgören’in hedeflerine ulaşabilmek için yaptıkları ‘1 Milyon Fidan’ kampanyasında gidişattan memnun olduğunu ifade etmesi dikkat çekti. Bu kampanya sonunda kulübün kasasına ciddi rakamların gireceğini umut ettiklerini belirten Başkan Akgören, bu hedefe ulaşmak için tüm şehri kampanyaya tekrar katılmaya davet etti.

MALİ GENEL KURUL

Öte yandan Eskişehirspor’da Mali Genel Kurul hazırlığı olduğu biliniyor. Haziran ayı içerisinde gerçeklemesi beklenen Mali Genel Kurul’da yönetim bir bakıma üyelere hesap verecek. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan olağan mali genel kurulda yönetimin gidişata göre olağanüstü genel kurul kararı da alabileceği söylentileri dolaşıyor.

Yönetimin böyle bir karar alması durumunda hem Mali Genel Kurul hem de seçimli genel kurulun birlikte olabileceği de konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi