Siyah kırmızılı kulüpte yönetim arayışlarını sürdürürken bu akşam gerçekleşmesi beklenen toplantıda alınması beklenen karardan daha çok ortaya çıkması beklenen kim olursa olsun Eskişehirspor adına düşünülmeden kulübün önünü açmak için Halil Ünal ve arkadaşları düşünmeden görevi bırakmaya hazır.

Dün gazetemize bir açıklama yapan Başkan Ünal, “Biz zor dönemde bu görevi üstlendik. Ancak yıllardır hep dile getiriyoruz. Kimse üzülerek söylüyorum ki Eskişehirspor deyince herkes kaçıyor. İş adamlarımız, zenginlerimiz bu durumda kulübü sahip çıkmıyor. Biz de yönetimdeki arkadaşlarımızla genel kurul kararına gerek kalmadan aday yada adayların çıkması durumunda Eskişehirspor’un önünü açmak niyetindeyiz” dedi.

Bu akşam yapılacak toplantıda genel kurul kararının çıkıp çıkmayacağı henüz net değil. Olası bir erken kongre kararı alınması durumunda 2 Kasım Cuma gününe ilk toplantı kararı alınması bekleniyor. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantı 9 Kasım Cuma günü olacak görünüyor.

Şimdi adayların çıkıp çıkmayacağı ile ilgili olarak tüm şehir büyük bir beklenti içine girerken olası desteğin mevcut yönetime verilmesi halinde Ünal ve ekibinin bu zor günlerde yaşanan krizi en iyi şekilde aşabilmek için göreve devam etmesi herkesin dileği.

 

Editör: Haber Merkezi