2018-2019 Sezonu Spor Toto 1. Liginde kalan 9 haftalık sürede alınacak puanlarla ligde rahat nefes almak isteyen Eskişehirspor bu seriye Altınordu maçıyla başlayacak.

HASRET BİTSİN

Özellikle iç sahada puan kaybına tahammülü olmayan Eskişehirspor yarın akşamki mücadeleden mutlak üç puan almak zorunda. Rakibi karşısında sahadan alacağı üç puanla rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Şimşekler için en kessin viraj bu karşılaşma gösteriliyor. Es Es’ler evinde en son 6 hafta önce Gençlerbirliği’ni 3-2 yenmişti.

5 GALİBİYET

Siyah kırmızılılar iç sahada bugüne kadar 5 galibiyet aldı. İç saha performansı iyi olan siyah kırmızılılar bugüne kadar iç sahada oynadığı maçlarda 13 karşılaşma sonunda 15 gol atıp kalesinde 13 gol gördü. Evinde en farklı galibiyeti “Bizim Çocuklar” ile Karabükspor karşısında 2-0’lık sonuçla alması dikkat çekiyor.

6 BERABERLİK

Es Es’ler 13 maçlık seri sonunda evinde 6 beraberlikle 6 puan aldı. Balıkesirspor ve Ümraniye ile 2-2 berabere kalan siyah kırmızılılar Denizli ve Boluspor ile 1-1 kaldılar. Gazişehir ve Giresunspor ile golsüz berabere kalan Şimşekler 6 puan toplayıp galibiyet ve beraberliklerin ardından iç sahada toplam 21 puan toplamayı başardı.

2 MAĞLUBİYET

Bugüne kadar Spor Toto 1. Liginde evinde en az yenilgi alan tek takım olarak liste başı olan Eskişehirspor son iç saha maçında Adana Demirspor’a karşı da kaybederek evindeki ikinci yenilgiyi almıştı. Es Es’ler “Bizim Çocuklar” ile Hatayspor’a 3-0 kaybetmiş, Ağabeyleriyle ise Adana Demirspor’a 2-1 kaybetmesi dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi