KalDer (Türkiye Kalite Derneği) Eskişehir Şubesi tarafından 16. Eskişehir Kalite Şöleni düzenlendi. Eskişehir Ticaret Odası, Demirdöküm, Ford Otosan ve TEİ’nin resmi sponsorluğunda düzenlenen 16. Eskişehir Kalite Şöleni Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Kalite şöleninin açılış törenine KalDer Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. A. Burak Erdinç ve çok sayıda konuk katıldı.

ŞEHRE DEĞER KATIYOR

Açılış töreninde konuşan KalDer Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. A. Burak Erdinç, dernek olarak Eskişehir’in hizmet ve ürün kalitesinin daha da geliştirilmesi için farkındalık yarattıklarını söyledi. Bu hedef doğrultusunda kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalıştıklarını kaydeden Erdinç, şehre değer katmak için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Erdinç, Eskişehir Kalite Şöleni’ne katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.  

HEDEF KALİTE ÖDÜLÜ

Etkinlik kapsamında Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler “Başarıyı Ödülle Taçlandıranlar” başlıklı oturumda moderatör olarak yer aldı. ETO Başkanı Metin Güler’in yanı sıra oturuma KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coca Cola İçecek Zinciri Direktörü Mutlu Ocak, DYO Genel Müdürü Serdar Oran panelist olarak katıldı.  Etkinlikte konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, kalitenin hizmet ve ürün için hayati bir önem taşıdığını belirtti. 

Editör: Haber Merkezi