Eskişehirspor cephesinde gözler birkaç isme çevrildi. Bu isimler arasında yer alan Kamil Ahmet’in yanı sıra Semih Şentürk ve halen umut olan Murat Uçar’da.

 

2017-2018 sezonuna zor şartlar altında başlayacak olan Eskişehirspor yönetimi son pürüzleri hallederek takımın kamp yapma imkanını sağlamak için çaba harcıyor.

Başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibi bu sezon eldeki oyuncularla birlikte başarıya kilitlenmiş durumda. Tek hedefin ligde başarılı sonuçlar almak ve play-off umutlarını sürdürebilmek olduğu gözleniyor.

Takımın halen tam olarak şekillenmesi için bugün ve yarın yapılacak görüşmelerin ardından bu sezon forma giyecek isimler netleşecek.

Halen bu isimler arasında yer alan Kamil Ahmet Çörekçi, Semih Şentürk ve Murat Uçar’dan son haberler bekleniyor.

Bu isimlerden hiç birinin yeni sezon için lisans çıkarmamış olmaları umut olarak görülüyor. Kamil Ahmet için Trabzonspor’dan iznin çıkması beklenirken Semih Şentürk’ün de bugün gelerek bir aksilik çıkmazsa imzayı atmasına kesin gözle bakılıyor.

Aynı şekilde geri çağrılan ve Altınordu ile resmi imzayı atmasına karşılık henüz lisansı çıkmayan Murat Uçar’ın tavrı merakla bekleniyor. Uçar’ın dönmek için niyetinin olmamasına rağmen özellikle Altınordu yönetiminin ‘gidebilir’ söyleminin hayata geçmesi gündemde olabilir. 

Editör: Haber Merkezi