Eskişehirspor’da yönetim ve teknik ekibin üç oyuncunun kadro dışı kalacağı yönündeki söylemler boşa çıktı. İbrahim Halil, Kaan Gül ve Hasan Ulaş dünkü antrenmana çıktılar.

 

Eskişehirspor’da işler yolunda gidiyor. Teknik ekip ile yönetim arasında geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleşmiş ve Başkan Mustafa Akgören’in üç oyuncunun kadro dışı kalmasıyla ilgili kararı teknik heyetin vereceğini duyurmuştu.

Siyah kırmızılı ekibin birlik-beraberlik içinde olması gerektiği günlerde gençlerin ağırlıklı oluşturduğu ancak maç tecrübesi bulunan isimlerin kadro dışı kalacağı söylentileri tepki almıştı.

Son haftalarda üzerine koyan bir futbolcu kadrosunun varlığının görüldüğü günlerde böylesi bir kararın tüm ekibi etkileyeceği kanısı herkeste hakimdi. Uzun süreden beri beklenen karar çıkmazken konu ile ilgili bir açıklama yapılmazken söz konusu oyuncuların antrenmanlarda yer alması herkesi sevindirdi.

Transfer yasağının yaşandığı camianın birlik içinde yaşanan bu kötü günleri aşma gayretine girildiği süreçte teknik ekibin tüm oyuncuları kazanma isteğini ön plana çıkarmasıyla oyuncularda çalışmalarda yer aldı.

Kaan Gül, İbrahim Halil Öner ile Hasan Ulaş Uygur dün yapılan çalışmada takım arkadaşlarıyla birlikte Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip forma giymek için çaba harcıyorlar.

Editör: Haber Merkezi