Uykularım kaçıyor

FIFA dosyaları ile ilgili bilgi veren Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören "Futbolcularım sahada çok güzel sonuçlar alıyor ama FIFA’da bulunan özellikle 3 dosya uykularımı kaçırıyor” dedi.

Başkan şehrin önde gelenlerinin bu takıma bu ruha sahip çıkması yönünde çağrısını yinelerken şu görüşlere yer verdi:  Nzuzi Toko, Nassim Ben Khalifa ve Sebastian Pinto dosyaları. Toko ve Pinto’nun elinde küme düşürme kozu, Ben Khalifa’nın elinde de -6 puan sildirme kozu var. Yalan değil üç dosyada çok sıkıntılı. Bu sebeple son zamanlarda kabuslar görür oldum. Avukatları ve futbolcularla görüşüyoruz ama artık çok da idare etmiyorlar. Bizi çok sıkıştırıyorlar. En son bir avukatla biraz gerildik. Toko'nun avukatıyla aramız zaten bozuk. Toko’nun kendisi ile görüştük ve biraz süre kazandık ama o da ne kadar idare eder bilmiyoruz.

Tehditler ortadan kalkacak

Şehrin önde gelenlerinden destek gelmeli deniliyor ama borcumuz inanılmaz derecede yüksek bir borç. Biz en azından şu FIFA dosyalarını halledebilecek kadar bir destek bulsak biraz nefes alabileceğiz ve bu tehditler ortadan kalkacak. FIFA dosyalarını çözebilmemiz için bize acilen 10 milyon lira para lazım. Parayı bulabilmek için bir kampanya mı düzenlesek ne yapsak, bilmiyorum. Bu konuda da şehir olarak silkelenmemiz gerekiyor. Maddi destek şart. Bize bir imece lazım. Ben inanıyorum bu şehir Eskişehirspor’a maddi anlamda da sahip çıkacak. Bu şehrin bu takıma sırtını dönme ihtimali yok. İnsanlar artık Eskişehirspor’a inanıyor. Verdikleri paraların doğru yerlerde kullanıldığını görüyorlar.

Editör: Haber Merkezi