Kentte il ve ilçe teşkilatlanmalarını tamamlayan İYİ Parti sahaya çıktı. Parti yöneticileri mahallelere giderek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Ektaş ile Tepebaşı İlçe Divan Kurulu Üyeleri, Çamlıca, Şirintepe ve Zincirlikuyu mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.“ İl Başkanı Kabukçuoğlu İYİ Parti’yi ortaya çıkaran siyasal, sosyal, ekonomik ve toplumsal nedenleri ve dinamikleri halka anlattı. Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Ektaş ise İYİ Parti’nin ilkeleri, değerleri, hedefleri ve parti programı hakkında bilgi verdi. Toplantılarda vatandaşlar da İYİ Parti hakkında merak ettikleri konularda soruları parti yöneticilerine yöneltti.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

 Parti yöneticileri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 13 Ocak Cumartesi günü Eskişehir’e yapacağı ziyarete vatandaşları davet etti. İl Başkanı Kabukçuoğlu yaptığı açıklamada, “Partimiz Tepebaşı bölgesinde başlattığı bu ziyaretleri hazırlanan program dahilinde tüm mahallelere taşımaya devam edecektir” dedi.  Bu kapsamda İYİ Parti teşkilat mensupları yarın da Yeşiltepe ve Esentepe Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. (Kaan Özcan)

Editör: Haber Merkezi