İlhan Var, “Oynadıkça daha iyiye giden bir takımız. Her geçen gün daha az hata yapıyoruz. Hata sayılarını en aza indirmeye başladık. İlk hedefimiz Eskişehirspor’u bu sezon ligde tutmak."

 

TRT Radyo 1'de konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var programda şu ifadeleri kullandı

 “Eskişehirspor artık bir sistem içerisinde, takım halinde futbol oynamaya çalışan bir takım. Şükürler olsun doğru yolda ilerliyoruz. Futbolseverler ve Eskişehirspor camiası takımın çok daha iyiye gittiğini görmeye başladı. Geleceğe artık çok daha umutlu bakıyoruz. İnşallah galibiyetler kazanmaya da başlayacağız. Çok çalışarak mücadelemize devam edeceğiz.

Bilal Ceylan şu an tüm Türkiye’nin gündeminde. 17 yaşında ve çok sayıda takım kendisini takip ediyor ve istiyor. 16 yaşındaki Buğra Çağlıyan var. Genç milli takımlarda forma giyiyor. Buğra cidden çok yetenekli gelecek vadeden bir oyuncu. Onur Arı’yı profesyonel yaptık ve oynatıyoruz. 19 yaşında ve 1,95’lik bir santrafor oyuncusu. Altyapımızda ve rezerv kadromuzda çok yetenekli nice isimler var. Biz hem ligde hedef kovalıyoruz hem de Türk futboluna yeni futbolcular kazandırıyoruz. Şuan kadromuzda yer alan en az 7 futbolcu takip ediliyor. Biz bu oyuncuların hiçbirini sezon sonuna kadar vermeyi düşünmüyoruz. Yurt dışından bile takip edilen oyuncularımız var. Sezon sonunda oyuncu satılarak transfer tahtası açılabilir mi, açılabilir. Neden olmasın. Bu oyuncuların talep görmesine vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Günübirlik projelerin değil, geleceğe dönük projelerle hareket ediyoruz.

Oynadıkça daha iyiye giden bir takımız. Her geçen gün daha az hata yapıyoruz. Hata sayılarını en aza indirmeye başladık. Daha özgüvenli ve etkili bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Rakip kim olursa olsun, biz kendi futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. İlk hedefimiz Eskişehirspor’u bu sezon ligde tutmak.

Editör: Haber Merkezi