Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nde Ender Kelleci yine başkan seçilirken yönetimde yeni isimlere yer verdi.

Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi olağan genel kurulu, Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapıldı ve ardından şube binasında yapılan seçimlerde noktalandı. EMO Eskişehir Şubesi'nin mevcut başkanı Ender Kelleci öncülüğünde oluşturulan yönetim listesi, tek liste olarak bir kez daha üyelerin onayını alırken, yönetim Kurulunda bazı adlar değişirken, yeniden şube başkanlığına seçilen Ender Kelleci, “ Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, odamızın en genç üyesi olarak çalışmalarıyla dikkat çekmektedir. Geride bıraktığımız süreçte üyelerimizin sorunlarına çözüm önerileri aradık, destek olmaya çalıştık. Alpu’daki termik santral girişimi ile ilgili çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni dönemde hedefimiz yine üyelerimize hizmet olacaktır. Örgütlenme ve kurumsallaşma konusunda önemli adımlar attık, daha ciddi adımlar da atacağız. Daha güçlü oda ve daha güçlü TMMOB hedefimiz doğrultusunda bize her zaman destek olan meslek büyüklerimize, tüm üyelerimize ve genç üyelerimize şubemiz adına teşekkür ederim,” dedi.

Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Ender Kelleci’nin başkanlığında şu adlardan oluştu: Adil Güzle, Ahmet Şakar, Aykut Kadir Kozandağlı, Doğukan Yurttaş, Gökçenur Ateş, Levent Çelik.” Genel kurulda ise EMO Şube Denetim Kurulu ise irfan Satır, Hasan Hüseyin Köseoğlu, Mahmut Uğur Kolca adlı mühendislerden oluştu.( Nizamettin Başak)

Editör: Haber Merkezi