Selka Eskişehir Hentbol Yönetim Kurulu Üyesi Evren Olcay bir basın toplantısı düzenleyerek takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yarın Bursa deplasmanında Nilüfer Belediyesi SK ile başlayacak olan yoğun maç trafiği öncesi Evren Olcay; hem kupada hem de ligde takımın iddiasını sürdüğününü belirtti.
Olcay; “Avrupa Eskişehir’e gelecek hedefiyle başladığımız bu sezonun ilk yarısında iddiamızı korumayı başardık. Yakaladığımız bu ivmeyi, devre arası yaptığımız transferler ve geçirdiğimiz başarılı kamp süreciyle artırarak hedefimize doğrudan ulaşmayı hedefliyoruz. Hem takımımız, hem de teknik ekibimiz hedefimize tüm inançlarıyla sahip çıkıyorlar” dedi.
Evren Olcay, ligin yanı sıra önümüzdeki hafta içinde kupa serüveninin yaşanacağına dikkat çektiği bölümde, “Şimdi sırada üst üste oynanacak Türkiye Kupası maçlarımız var. 6-7-8 Şubat tarihlerinde sırasıyla MYK Hentbol, Köyceğiz Belediye ve Göztepe Spor Kulüplerini misafir edeceğiz. Bu maçlarda da şehrimizin takımımıza vereceği desteği bekliyoruz. Ligde sürdürdüğümüz iddianın yanı sıra bu maçlardan da başarıyla ayrılarak çeyrek finallere yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi