Tepebaşı Belediyesi hobi bahçeleri ile Tepebaşı sakinleri, hafta boyunca doğayla ve toprakla iç içe zaman geçirirken sebze ve meyve üretmenin keyfini yaşıyor.

282 VATANDAŞ YARARLANDI

Tepebaşı Belediyesi hobi bahçelerinde toprağa dokunan vatandaşlar; domatesten salatalığa, fasulyeden karpuza, biberden fasulyeye her türlü tarımsal üretimi yapmanın hazzını yaşamaya devam ediyor. Aşağısöğütönü, Batıkent ve Zincirlikuyu olmak üzere üç farklı noktada yer alan hobi bahçelerinden emekli, engelli, gazi, gazi ve şehit yakını olmak üzere toplamda 282 vatandaş yararlanıyor.

SEBZE VE MEYVE ÜRETİLİYOR

Kendilerine sunulan 40-45 metrekarelik alanlarda tarım ürünleri yetiştiren vatandaşlar bu sayede şehir hayatının getirdiği stres ve zihinsel yorgunluktan da uzaklaşıyor. Çeşitli sebze ve meyve üretimleri gerçekleştirerek, ekip-biçerek vakit geçiren hobi bahçesi sakinleri aynı zamanda kentteki çevrecilik ve yeşil alan kültürünün de gelişmesine katkı sağlıyorlar.  Hobi bahçelerinden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar aynı zamanda Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etmeyi de ihmal etmiyorlar.

Editör: Haber Merkezi