Hızlı ve Güvenilir Paykasa Hizmeti

İnternet alışverişleri için özel olarak hazırlanan bir ödeme seçeneği olan , ön ödeme sistemine sahip sanal bir kredi kartıdır. Kartı internet üzerinden satın alan kişiler, anlaşmalı tüm sitelere hızlı ve güvenilir şekilde ödeme yapabilir. Kendine internet üzerinden güvenilir şekilde Paykasa kart satın almak isteyen kişiler www.paykasamerkezi.com adresi üzerinden sitemizi ziyaret edebilir. Sitemizde farklı limitlerdeki kartlar sizlere en uygun fiyat avantajı ile satılmaktadır.

Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Sitemizden Paykasa kart satın almak için herhangi bir üyelik işlemi yapmanıza gerek yoktur. Giriş adresi üzerinden sitemize giriş yaptığınız zaman karşınıza tüm kart paketleri sunulacaktır. Size en uygun limitteki kartın üzerindeki butonuna bastığınız anda ödeme sayfasına yönlendirilirsiniz. Sağ alt kenarda yer alan canlı destek bölümünden sitemize ait hesap numaralarını talep ederek kart ödemesini havale seçeneği ile yapabilirsiniz. Ardından tüm kart bilgileri sizlere gönderilecektir.

Paykasa Fiyatları

En uygun Paykasa fiyatlarını sizlere sunan sitemiz, avantajlı fırsatları içeriyor. En az 10 Euro şeklinde hazırlanan kartlar, 1.000 Euro'ya kadar limit verecektir. PaykasaMerkezi olarak her zaman öncelikli hedefimiz, sizlere en uygun fiyat avantajını sunmak olacaktır. Kart fiyatları döviz kurlarındaki dalgalanmalara bağlı olarak da belirli aralıklarla değişkenlik gösterebilir. Sitemizi ziyaret ederek 7/24 satın alma işlemlerini yapabilir, canlı destek alanından da Paykasa hakkındaki tüm teknik konularda bilgi alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi