Tarihe önemli notlar düşen yıllarca Anadolu’da yaptığı devrimlerle Türkiye’nin korkulu rüyası olan Eskişehirspor’un bugün içinde bulunduğu durum herkes tarafından üzüntüyle takip ediliyor. Siyah kırmızılı kulübün bu durumlara gelmesinde payı bulunanların bugün bırakın kulübe sahip çıkmayı kongre salonlarına gelmedikleri gibi aidatlarını ödeyemeyerek kongre delege listelerinde bile olmaması kahredici bir durum olarak değerlendiriliyor. 53 yıllık çınarın son hali ise 13 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan genel kurulda ortaya çıkacak. 
Herkesin kaçtığı, herkesin taşın altına elini sokması gerektiği noktada tam bir sessizliğe bürünmeleri koca çınarın düştüğü durumu da açıkça ortaya koyuyor. 
Takımı bu hale düşürenlerin hiç olmazsa bu defa bir araya gelip kenetlenmeleri noktasında taraftarların beklentisi sürüyor. Her kim bu takıma bir katkı sunmak için kenetlenmez ise takımın bu duruma düşmesinde vebali taşıyacaktır. Yaşanan bu zorlu süreçte herkesin birbirini suçladığı şu günlerde şehir adına, Eskişehirspor adına bir araya gelerek geçmişte yaşananlara bir sünger çekip siyah kırmızılı camiayı tekrar ayağa kaldırabilmek için taşın altına elini sokması şart. Aksi durumda Eskişehirspor’un düştüğü bu durumdan kurtulması mümkün değil. 
Editör: Haber Merkezi