Spor Toto 1. Liginde Eskişehirspor ligde bir türlü yenemediği Ümraniyespor’a konuk olacak. Siyah kırmızılılar bugün Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadeleden puan yada puanlarla sahadan ayrılmak istiyor. 
EVİNDE YENİLMİYOR
Rakip Ümraniyespor sezon başından bu yana kendi evinde hiç yenilgi yüzü görmedi. Ligde 18 takım içinde evinde mağlup olmayan tek takım kalan Ümraniyespor karşısında alınacak galibiyetin önemi de büyük olacak. 9 karşılaşmayı içeride oynayan lider Ümraniye 25 gol atarken kalesinde sadece 7 gol gördü. 
ATIYORUZ YİYİYORUZ
Ümraniyespor karşısında bugün 11.deplasman maçına çıkacak olan Eskişehirspor açısından karşılaşma büyük önem taşıyor. Rakiplere gol atmada sıkıntı çekmeyen siyah kırmızılılar kalesinde de çok gol görüyor. 15 gol atan Es Es’ler kalesinde 16 gol gördü. 3 galibiyet 3 beraberlik alan Şimşekler 4 maçta da kaybetti. 
REKOR PEŞİNDE
2017-2018 sezonunda Eskişehirspor hiç üst üste üç maç kazanamadı. Ligde son iki maçında Denizlispor ve Giresunspor’u mağlup eden Şimşekler bugünkü maçtan galibiyetle ayrılması durumunda sezonun rekorunu kıracak. Teknik direktör Yücel İldiz’in, sahaya hücuma yönelik kadro ile çıkması bekleniyor. 
Editör: Haber Merkezi