Es Es’e başarı dileği
Eskişehirspor’da Başkan Halil Ünal ve ekibinin hayata geçirdikleri ‘Her Eve 2 Forma’ kampanyasının startı dün Vali Özdemir Çakacak’ın katılımıyla verildi. 
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen lansman toplantısı öncesinde Vali Özdemir Çakacak, takımı antrenman öncesinde sahada ziyaret ederek Giresunspor ile oynanacak zorlu maç için başarı dileğinde bulundu. 
Süper Lige çıkacaktır
Teknik heyet ve futbolcularla görüşen Vali Çakacak daha sonra tatlı ikramında bulundu. Kulüp Başkanı Halil Ünal, kulübe ziyaretinden dolayı ve ‘Her Eve 2 Forma’ kampanyasına verdiği destekten dolayı Vali Çakacak’a teşekkür ederek plaket takdim etti. 
Çakacak Eskişehirspor’un yerinin bu lig olmadığını ifade ederek, “Eskişehirspor inşallah hak ettiği yere lig olan Süper Lig’e çıkacaktır” dedi. 
Vali Çakacak’ın tesislerden ayrılmasının ardından Sportif Direktör İzzet Erdoğan basın mensuplarına kampanya ile ilgili detayları verdi. 
Taraftarı buluşturacağız
“Aynı Aşk 1965 Ruhu” yazılı forma tanıtımı hakkında konuşan Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan ,”Uzun zamandır beklenen her eve iki forma bugün başladı. Sayın Valimizle ile birlikte bugünkü startı verdik. Kulübe gelen talepleri o kadar bizi mutlu etti ki hızlı dönmek istiyorduk. Hedef bu haftaymış. Forma almak isteyen büyük Eskişehir taraftarı Eskişehirspor resmi sitesinden kulübümüze ulaşabilirler. Yetkili arkadaşlar onlara yardımcı olacaktır. Ayrıca Birkaç görüşmemiz devam ediyor şehrin belli yerlerinde formalarla taraftarı buluşturacağız” dedi. 
14 Şubat hediyeniz hazır
Erdoğan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine hediye almak isteyen Eskişehirspor taraftarına seslenerek “ 14 Şubat’ta sevgilisine alırsa bir hediye anlamında biz vesile olmaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.
65 ruhu önem taşıyor
“Aynı Aşk 1965 Ruhu”  diyerek 65 ruhuna dikkat çektik. İlk formamıza yakın bir dizayn yaptık. Sevgili taraftarımızın destek vereceğini inanıyoruz. Bu ruhun takım yansıyacağını düşünüyorum. Düşünce ve ruh olarak formadan çok şey bekliyoruz. 65 ruhunun bu sene takımın üzerinde etkisinin olacağını düşünüyoruz” dedi.
3 bin adet üretildi
Formadan 3 bin adet üretildiği söyleyen Erdoğan, “3 bin adet üretildi. 10 bin üzerine çıkarsa çok mutlu oluruz. Bir kargo firması ile anlaşma yaptık. En kısa sürede forma ellerine ulaşacaktır.  Fiyatı 100 TL. Bugün itibariyle 57 tanesini sattık” diye konuştu. Fiyat konusundaki eleştirilere ise, “Eleştiri yapacaklar olacak. Bir 65 ruhu ve taraftarımızın desteği olarak görüyoruz. Rakamı böyle algılasınlar” ifadelerini kullandı.  
Editör: Haber Merkezi