GENİŞ KONSENSUS

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin değerli katkıları beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, KOSGEB, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Türkiye Perakendeciler Federasyonu (PERDER), Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Aşçılar Derneğinin (ESASDER), destekleri ile hazırlanan ESKİŞEHİR GIDA 2019, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 18-21 Nisan 2019 tarihlerinde gıda profesyonellerini ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getiriyor.

İLK KEZ GIDA FUARI

 Eskişehir Kitap, Eskişehir Ev’leniyoruz, Mobilya, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarlarının ardından, ETO – TÜYAP Fuar Merkezinde bu yıl ilki düzenlenecek olan Eskişehir Gıda Fuarı 18 Nisanda ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Her türlü yiyecek içecek ürünleri, endüstriyel mutfak ekipmanları ile HORECA ve EDT sektörünün, gıda toptancılarının, aşçıların, satın alma yetkililerinin, otel ve restoran yöneticilerinin bir araya geleceği bu fuarın gıda sektörüne önemli katkılar sağlaması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması hedeflenmektedir.

ÜLKE GENELİNDE YOĞUN İLGİ

Ülkemizde sektörün önde gelen söz konusu iş adamlarını katılımcı firmalar ile görüştürerek bölge ticaretine önemli katkılar sağlamayı hedefleyen fuar, 22 farklı ilden gelecek Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER) üyesi aşçıları tarafından fuar süresince her gün farklı bir İç Anadolu ilinin özel lezzetlerini fuar alanında oluşturulan ‘Gastronomi Mutfağı Özel Alanı’nda ilgililer ile buluşturacaktır. 

Editör: Haber Merkezi