Yeni sezonda transfer yasağı nedeniyle sıkıntılı süreç yaşayan ve üstüne üstlük borçlar nedeniyle fazla hareket edemeyen Eskişehirspor kulübünde kadro arayışları devam ediyor.

Yönetim olarak tek hedeflerinin öncelikli olarak futbolcu arkadaşlarla tekrar masaya oturup anlaşma sağladıktan sonra onlara yapılacak ödemelerde aksaklık yaşamak istemediklerini ifade eden Başkan Özeçoğlu, “Biz oyuncularımıza bir söz verdik. Burada forma giyen hiç kimsenin alacağı kalmayacak. Onlar sadece futbollarını düşünsün. Biz onların alacaklarını günü gününe ödeme yapacağız. Akılları sadece sahada olsun” dedi.

Özeçoğlu şunları söyledi; “Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Bunun için ilk adım olarak herkesi kombine almaya davet ediyoruz. Hedef en az 30 bin kombinedir. Her maçta biz dolu tribünlere oynayarak onların gücüyle rakiplerimizi yenmek istiyoruz. Futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini sahada vereceklerdir. Bundan yana bir şüphemiz yok. Bizim için öncelik oyuncularımızın alacaklarıdır. Onların tüm ödemelerini yapma sözü verdik. Bunu da zaten kendileri çok iyi biliyor.”

Editör: Haber Merkezi