İmzalar geliyor
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Eskişehirspor’da imzalar bugün atılıyor. Başkan Halil Ünal ve ekibi bugüne kadar görüşme yaptığı olumlu sonuçlar aldığı futbolculara imzaları tek tek attıracak. 
Gurbetçiler tamam
Güçlü bir kadro ile lige sorunsuz şekilde girmek isteyen Eskişehirspor yönetimi gurbetçi isimlerin yanı sıra liglerde tecrübeleriyle dikkat çeken isimleri de renklerine bağlayarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmak üzere. 
Hedefe ulaşılacak
Haftalardır görüşme yaptıkları futbolculardan olumlu sonuçlar alan Başkan Halil Ünal ve ekibi işleri garanti altına alarak imzaları peşpeşe getirerek arzulanan süper lige çıkma yolunda hedeflerine ulaşmak istiyorlar. 
Başkan inanıyor
Teknik direktör Fuat Çapa’nın da oluruyla alınmasını istediği futbolcular da Es Es’e gelmek için can atıyor. Bazı oyuncularla rakamsal anlamda ufak pürüzlerin çıkmasına rağmen Başkan Ünal bu durumu aşarak istedikleri oyunculara imza attıracaklarına inanıyor. 
2 imza atıldı
Eskişehirspor cephesinde bugüne kadar resmi olarak iki imza atıldı. Sırp oyuncu Marko Milinkovic ile Hakan Aslantaş’a imza attıran yönetim bugün itibariyle imzaları peşpeşe getirerek 20 Temmuz’da gerçekleşecek olan ikinci kamp dönemine güçlü şekilde gitmek istiyor.
Editör: Haber Merkezi