Oakley doktorların nedenini ve tedavisini bulamadığı bir hastalığa sahip. Bu nedenle doğduğundan itibaren günde yaklaşık 100 defa kusan Oakley, vücudunda bağırsaklarına bağlanan bir tüp sayesinde besleniyor.

Charlene ve Stephen Langran çifti Noel yemeklerinde oğullarının önüne oyuncak yemek koyuyor. Bu sayede ailecek yemek yiyebiliyorlar.

GÜNDE 100 KEZ KUSUYORDU

2011 yılında oğlunu dünyaya getiren Charlene, oğlunun doğduğu andan itibaren anne sütüyle beslemeye çalışsa da günde neredeyse 100 kere kusmuş. İki çocuk sahibi daha olan genç kadın "Bunun anormal olduğunu farkettim. Diğer çocuklarımda böyle bir sorun olmamıştı. Bağırsaklarında da sorun vardı. Ayrıca çok zayıf görünüyordu." dedi.

HİÇ KİLO ALAMADI

Southampton General Hospital'da tedavi altına alınan Oakley'e önce bir mide hastalığı teşhisi koyuldu. Ancak daha sonra hiç kilo almamasından şüphelenilince tekrar gözden geçirilmiş.

BAĞIRSAKLARINA TÜP YERLEŞTİRİLDİ

Bağırsaklarına bir tüp yerleştirilen küçük çocuğa günlük besinleri buradan veriliyor. Hastalığına tam olarak teşhis koyulamaması nedeniyle de bu duruma Oakley Sendromu ismi verilmiş.

Oğlunun hayatı boyunca yemek yiyemeyeceğini söyleyen anne Charlene en azından oğlunun oynayabilmesi için önüne oyuncak yemekler koyuyor.

Editör: Haber Merkezi