Başkan Karasu, “25 yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam etmekte olan HARB-İŞ Spor Kulübümüzün belki de en mutlu ve coşkulu günlerini yaşamaktayız. Öncelikle bizlere bu mutluluğu yaşatan sporcu evlatlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Özel Sporcular Spor Federasyonunun 21-23 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlemiş olduğu 2. Bölge Yüzme yarışmalarında kulübümüzün sporcuları Serhat Emir Güngör ve Ufuk Muammer Özkan milli sporcuları geçerek ve katıldıkları tüm yarışlarda madalya kazanarak milli takım projesine katılmaya hak kazanmışlardır.

Türkiye Yüzme Federasyonunun 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlemiş olduğu yarışlarda sporcularımız Hüseyin Emre Çört ve Nisa Uslu katıldıkları kategorilerde barajları geçerek bizleri gururlandırmışlardır.

Destek olunduğu ve imkan verildiği sürece evlatlarımızın daha büyük başarılar kazanacağına inancımız tamdır.Bu başarılara emekleriyle ve özverileriyle katkı sağlayan hocalarımız nezdinde Alper Toprak hocamıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi