Değerli Okurlarım;

Kendimizi depresif hissettiğimiz günlerden geçiyoruz fakat güzel günler yakın. Bu zamanlarda bizden zor durumda olanları görüp, kendimizi teselli etmeliyiz. Mayıs’a kadar gizli düşmanlıklara, dolandırıcılara dikkat! Mayıs ayı ile birlikte, bolluk, bereket enerjisi bizimle. Gelelim Burçlarımıza...

Koç Burcu:

Burcunuzda olan retro sizi çok yordu. 30 Nisan’a kadar bağışıklığınıza, sözlerinize, düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. Mayıs ile birlikte İşlerinizin açılacağı, güzel  günler geliyor. Rüyalarınız size rehber görevinde olabilir. Algılarınızı açık tutmanızı tavsiye ediyorum.

Boğa Burcu:

Varsa bir rahatsızlığınız, kalıcı şifalanma yaşayabilirsiniz. Nisan ayı sizin için çok zor geçti, mayıs ile birlikte ferahlayacağınız günler geliyor. Yakın bir dostunuzla ayrılık yaşamanız ya da bir dostunuza yardımcı olmanız mümkün. Eğitim, kendinizi keşfetme, farkındalık alanlarında önünüz çok açık.

İkizler Burcu:

Mayıs ayına kadar eksik evrak, iş takibi konularına dikkat etmelisiniz. Hayatınızdaki patron figürlerle, aile büyükleriyle ilgili yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Size dost görünen kimseler yüzünüze gülüp arkanızdan kuyunuzu kazabilir, manipülatif kişilere dikkat. Mayıs ile birlikte zor günler geride kalıyor.

Yengeç Burcu:

Hayatınızın aşkını bulabileceğiniz günlerdesiniz. İsyankar bir ruh halindesiniz fakat geçecek... Size sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Mayıs ile birlikte işinizde güzel ilerlemeler, kutlamalar sizi bekliyor. Size dua ve meditasyon tavsiye ediyorum.

Aslan Burcu:

Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz günler başladı. Hatalarınızdan ders çıkarmanızı bundan sonra tecrübelerinize göre hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Mayıs ayı ile birlikte kariyerinizde çalışmalarınızın meyvelerini alacaksınız.  Dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına dikkat etmelisiniz.  Genital bölge sağlığınıza özen göstermelisiniz. Sezgileriniz çok güçlü, her şey önünüze düşebilir.

Başak Burcu:

Büyük yatırımlar ve büyük harcamalar sizi bekliyor olabilir lakin büyük gelirler, yeni gelirler de söz konusu. İş ve ilişki konularında hayal kırıklıkları ile mayıs ayına kadar gündemde.  Partnerinize destek olmanız gerekebilir. Size sakinliği tavsiye ediyorum.

Terazi Burcu:

Mayıs ayına kadar hayatınızla ilgili önemli kararları ertelemelisiniz.  Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.  Mayıs ile birlikte gelir konularında önünüz çok açık. Aile büyükleriyle gergin konuşmalardan kaçınmalısınız.

Akrep Burcu:

Zihniniz yoğunlaştıkça hobilerinize, spora yönelebilirsiniz. Aile fertleriyle ilgili can sıkıcı durumlar söz konusu olabilir. Mayıs ayı size çok uğurlu gelecek. Çok koşuşturmacalı fakat verimli bir mayıs sizi bekliyor.

Yay Burcu:

Hayatınızdaki patron figürler sizi zihinsel olarak yorabilir. Çevrenize tatlı bir mesafe koyabilirsiniz. Anne-babanızın desteğe ihtiyacı olabilir, onlara daha merhametli yaklaşmalısınız. Hırsızlıklara karşı tedbirli olmalısınız. Evinizi arındırmak, fazlalıklardan kurtulmak size iyi gelecek.

Oğlak Burcu:

Yakın çevrenizle olan gergin konuşmalar canınız sıkılabilir, sakinliğinizi korumalısınız. Mesafe bazen iyidir, mesafe bu anlamda size gelecek...Hayatınızla ilgili net kararlar verebilirsiniz. Mayıs ayında kutlamalara şahit olabilirsiniz. Kendinizi depresif hissedebilirsiniz, güvendiğiniz yakınlarınızla dertleşip motive olabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları (4-10 Mayıs 2024) Haftalık burç yorumları (4-10 Mayıs 2024)

Kova Burcu:

Etrafınızdaki negatif insanlara mesafe koymalısınız. Bazı olumsuz durumların rövanşını alma isteğindesiniz, sakinliğinizi korumalısınız. Maddi konulara dikkat etmelisiniz. Yaptırmak istediğiniz  estetik operasyonları Mayıs ayına ertelemelisiniz. Mayıs ayında ev, araba alma yuva kurma konularında çok şanslısınız.

Balık Burcu:

Gelirlerinin de giderlerinin de çok artacağı döneme giriyorsun. Etrafındaki kişiler yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Size yapılan düşmanlıklara şahit olabilirsiniz. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmelisiniz. Yakınlarınızdan size karşı anlayışlı olmasını isteyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi