Değerli Okurlarım;

Güneş Koç Burcunda; kendimizi rahat ifade edeceğimiz daha güçlü olduğumuz günlerdeyiz.  25 Mart’ta Terazi Burcunda Ay Tutulması gerçekleşecek. Askeri konular öne çıkabilir. Baş ağrıları, alerjiler, sinüslerin dolması, uyku problemleri gibi rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Baharın güzel enerjisiyle birlikte, bol bol dua edip, kendimizi de korumalıyız... Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu:

İlişkinizden emin değilseniz, bitirmek için adım atabilirsiniz. Eğer yeni bir ilişkiniz varsa da resmileştirmek için acele etmeyin. İş konularında önünüz açık. Bağışıklığınızı güçlü tutmak için çaba göstermelisiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu:

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik konulara, olaylara şahit olabilirsiniz. Tüm boğaların iş yükü artabilir. Kısaca iş hayatınızla ilgili enteresan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Gerçek dostlarınızı göreceğiniz günler yakın... Bir dostunuza manevi destek olmanız gerekebilir.

İkizler Burcu:

Baskı yapan figürlere karşı sakin ve aklı selim davranmanı tavsiye ediyorum. Mutluluklar ve kutlamalar sizi bekliyor. Varsa çocuklarınızla daha fazla ilgilenmeniz gereken günlerdesiniz. Bir projenizin meyvesini alabilirsiniz. İmaj değişikliğine karşı isteklisiniz.

Yengeç Burcu:

Aile büyüklerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızla ilgili verimli bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yol gösterici rüyalarınız olabilir. Dualarınız çok makbul.

Aslan Burcu:

Çok iyi düşünerek; karar almalı, konuşmalı, hareket etmelisiniz. Konuşmalarınızla, olumsuz durumları bile lehinize çevirebilirsiniz. Bir yakınızın yanlışına şahit olabilirsiniz ya da sizinle ilgili dedikodular duyabilirsiniz. Eğitim, yol konularında önünüz açık. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir süreçtesiniz.

Meteoroloji’den Eskişehir’e uyarı: Sağanak yağış geliyor Meteoroloji’den Eskişehir’e uyarı: Sağanak yağış geliyor

Başak Burcu:

Hakkınızı sakin sakin korumalısınız. Her şeyi sırtlanmak seni çok yoruyor, lütfen kendini biraz rahat bırak. Doğru hayat arkadaşıyla karşılaşmanız mümkün. Maddi konularda önünüz açık. Partnerinizin arkasında olduğunuzu ona hissettirmelisiniz.

Terazi Burcu:

Çalışma arkadaşlarınızla ve iş hayatınızla ilgili dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Hayatınızda değişim ve dönüşüm söz konusu olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bu süreçte size dua ve meditasyon çok iyi gelecektir.

Akrep Burcu:

Kendine özen göstermeli, gücünü kendin için kullanmalısın. Etrafındaki olumsuzluklara takılmadan ilerlemelisin. İş hayatında parlak günler seni bekliyor. Aşk, ilişkiler, bebek, çocuk haberleri açısından çok şanslısın. Sağlığına dikkat etmelisin.

Yay Burcu:

Dostlarınla ilgili olumsuz durumlara şahit olup, onlara destek olman gerekebilir. Sosyal çevrenizde değişimler yaşayabilirsiniz. Seninle ilgili kutlamalar, davetler söz konusu. Aile içi sorumlulukların artabilir. Emlak satımı söz konusu olabilir. Aile kurmak ile ilgili planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Hep olumlu düşünmeli ve olumlu olmalısın. Aile içi sorunlar yaşayabilirsiniz, sorumluluklarınız artabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişim söz konusu olabilir. Her şeyi bir anda yapmanız mümkün değil, zihninizi sakinleştirmelisiniz.  İş yerinizde nahoş durumlara şahit olabilirsiniz. Kariyer hayatınız parlak görüyor.

Kova Burcu:

Eğitici ve öğretici gezilere hazır ol. Önceden hayatında olan sosyal çevrendeki kişilerle karşılaşabilirsin. Toplumda sözlerine dikkat etmelisin, sözlerin çarpıtılarak başkalarına iletilebilir. Sorunlardan kaçarak çözüme ulaşamazsınız. Sorunları çözmek için çaba göstermelisiniz. Aşırı harcamalara dikkat.

Balık Burcu:

Resmi işlemler ve evrak işlerinizi ertelememelisiniz. Sakin kalmanızı, tartışma ve stresten uzak durmanızı tavsiye ediyorum. İçinizdeki enerjiyi yürüyüş, meditasyon, spor yaparak verimli hale getirebilirsiniz. İş, aşk, kariyer, ek gelirler, miras konularında güzel günler sizi bekliyor. Emeklerinizin karşılığınızı alacaksınız.

Kaynak: Haber Merkezi