Eskişehirspor’un ligde tekrar son sıralara gerilemesi ve son 6 haftada sadece 2 puanın alınması sonrasında tablo can sıkıyor.

Oyuncu grubunun biran önce gerçek güçlerini ortaya koyması beklenirken siyah kırmızılı takımı çalıştıran eski teknik adam Fuat Çapa, “Buranın değerini bilin. Gidenler bugün nerede? Hangisi devamlı 11’de sahada? Herkesi yenecek güce sahipsiniz” dedi.

 

Rakipler sizden iyi değil

Eskişehirspor’da 2018-2019 sezonunda zor süreçte görev alan Teknik Direktör Fuat Çapa, Eskişehirspor’u ziyaret ederek ilk yarının son iki maçı öncesinde başarı dileğinde bulundu.

Antrenman öncesinde futbolcular ve teknik ekiple biraraya gelen Çapa, takıma baklava ikmanında bulundu.  Çapa, burada futbolculara yönelik yaptığı konuşmasında “Rakipler sizden iyi değil. Sizin rakiplerden daha çok istemeniz lazım” dedi.

Çapa’nın o ziyaretinde yaptığı açıklamalar:

 

Sıkıntıları biz de yaşadık

Sizin şuan ki  yaşadığınız zorlu süreci ve sıkıntıları biz de yaşadık. Sizler için burada olmak aslında inanılmaz bir fırsat. Belki bugüne kadar hayal edipte gerçekleştiremediğiniz şeyleri burada gerçekleştirebilirsiniz. Şu an hepiniz bu şansı yakalamış durumdasınız. Bu şansı iyi değerlendirin. Eskişehirspor gerçekten çok kıymetli ve değerli bir camia… Burada olduğunuz da belki anlamayacaksınız ama, buradan ayrıldığınız zaman Eskişehirspor’un değerini ve nasıl bir büyük camia olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Ama o zaman iş işten geçmiş olacak.

 

Fas’ı kendinize örnek alın

Rakipler sizden çok daha iyi değil. Şunu bir kere aklınıza koymanız lazım. Sizin rakiplerden daha çok istemeniz ve mücadele etmeniz lazım takım halinde… Dünya kupasında Fas’ın galip geleceğini kim tahmin ediyordu. Her zaman  çok iyi oyunculara sahip olan takımlar kazanamaz. Bunu kafanızın bir kenarına yazın. Sizler potansiyeli olan oyuncularsınız. Burası sizin için ilk basamak değil burası basamaklar olmalıdır. Bunun içinde tek yapmanız gereken çok çalışacaksınız, çok isteyeceksiniz sonuç zaten kendiliğinden gelecektir. Hepinize başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi