CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer “Eskişehir’in geleceği üretimde. Eskişehir’e daha fazla yatırımcı lazım, daha fazla üretmemiz lazım”dedi.

YATIRIMCIYA ÇAĞRI YAPTI

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir’de üretim yapan yabancı sermayeli Knauf Fabrikası’nı ziyaret ederek, fabrika çalışanlarının öğle yemeğine eşlik etti. Çakırözer emekleri için fabrika işçilerine teşekkür etti, fabrikanın Türkiye’de üretime başlayışının 5. yılını kutladı. Çakırözer ziyaretinde yabancı yatırımcılara Eskişehir’e daha fazla yatırım yapması çağrısında bulunarak, “Eskişehir’in geleceği üretimde. Eskişehir’e daha fazla yatırımcı lazım, daha fazla üretmemiz lazım. Gelin, yatırımlarınızı Eskişehir’e yapın” dedi.

İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Öğle yemeğinde işçilere buluşan Çakırözer, emekleri için teşekkür ederek, “ Ülkemizin ve şehrimizin ihracatına ve ekonomimizin büyümesine yaptığınız katkılar çok büyük. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hem Eskişehirimizin hem de ülkemizin kalkınmasına sağladığınız destek için sizlere ve Knauf yöneticilerine teşekkür ederiz. Sizler de alın terinizle kazandığınız bu başarılarınızla gurur duymalısınız” dedi.

FABRİKANIN 5. YILINI KUTLADI

Çakırözer ziyaretinde yabancı sermayeli Knauf Fabrikası’nın Türkiye’de üretime başlayışının 5. yılını da kutladı. Fabrikanın Genel Müdürü Emre Gürcan’ı makamında ziyaret eden Çakırözer, Gürcan ve fabrika yöneticilerini tebrik etti, fabrikayı gezdi, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Çakırözer, “Türkiye’nin kalkınması için yüksek katma değerli ürün tasarımı, üretimi ve pazarlaması çok önemli. Bu konuda Knauf fabrikası hem ülkemizde hem de şehrimizde önemli bir yere sahip. Fabrikamızın Türkiye’de üretime başlamasının 5. yılını kutluyor, üretim içinde nice yıllar diliyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi