OMEK Aşçılık Atölyesi Katılımcıları, yaptıkları yemeklerle göze ve mideye hitap etti. Eskişehir Gıda, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 23 - 26 Ocak 2020 tarihlerinde Eskişehirlilerle buluşuyor. Geliştirdiği sosyal projelerle öne çıkan Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Odunpazarı Meslek Edindirme Kursları (OMEK) Aşçılık Atölyesi de fuar kapsamında yemek yarışması düzenledi. Aşçılık Atölyesine devam eden katılımcıların yer aldığı yemek yarışması, izleyenlerden tam not aldı. Aşçılık Atölyesinde Şef Mutlu Güngör gözetiminde 10 hafta boyunca eğitim alan katılımcılar, hünerlerini, jüri üyeleri ve fuar katılımcıları önünde sergilediler. Fuar alanındaki Odunpazarı Belediyesi standında yapılan yarışmanın jürisinde Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru,  Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam, gazeteci Ali Baş, Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Başkanı Nuran Yenilmez ve Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi