Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreteri Okan Özoğlu Eskişehir Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

KATILIMCILARA SUNUM

ETB’nin ihracat ve ithalat yapan sanayici ve iş insanlarının da katılım sağladığı toplantıda, Almanya’da iş yapmak isteyen Türkiye’deki girişimcilere destek olma, Türkiye-Almanya ticari ilişkileri, ithalat-ihracat imkânları hususlarında da katılımcı heyete sunum yapıldı ve ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

TATSO KAPILARINI AÇTI

TATSO Genel Sekreteri Özoğlu;  Almanya’da iş yapma potansiyeli olan borsa üyelerine ve Eskişehirli iş insanlarına yardımcı olmaktan şeref duyacaklarını, Almanya’ya geldiklerinde ilk uğrayacakları yerin TATSO olduğunu, kapılarının her zaman açık olduğunu, vize veya diğer konularda karşılaşılan sorunlarda destek ve rehber olmaya hazır olduklarını belirtti.

 ZEYDAN’DAN TEŞEKKÜR

Özoğlu, Eskişehir Ticaret Borsası olarak uzun yıllardır TATSO’ya verdiği desteklerden ve sağladığı çok başarılı organizasyondan dolayı Eskişehir Ticaret Borsası Yönetimine teşekkürlerini sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETB Başkanı Ömer Zeydan; TATSO’nun Türkiye’den Almanya’ya ya da Almanya’dan Türkiye’ye gidecek yatırımcılar için bir köprü görevi üstlenmesinden ötürü ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Genel Sekreter Okan Özoğlu’na ve bu konuda yaptığı liderlik için TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. HM

Editör: Haber Merkezi