Büyük Birlik Partisi BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu MYKY üyeleri Ahmet Ulupınar ve Ahmet Namık Akdoğan ve partinin yöneticileri Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BBP MYKY Üyesi Ahmet Ulupınar, “Pandemi koşulları nedeniyle en çok zorlanan kesim esnaf, bu nedenle odayı ziyaret ederek, onların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini konuşmak istedik” dedi.

Özellikle küçük esnafın çok zor bir dönemden geçtiğini belirten Ulupınar, “Yok olma ile karşı karşıya olan esnafa destek olabilecek çözüm önerilerimizi sunduk, verilen destekler tam olarak yeterli değil, devletin destekleri oldu ama artarak devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise, “Dünyayı kasıp kavuran salgının yarattığı etkileri konuşma fırsatı bulduk, önerilerimizi ilettik, devletin verebileceği tüm tedbirler bugüne kadar uygulandı ama yeterli mi değil, desteklenme konusunda fikir birliğindeyiz. Esnaf ve sanatkâra her türlü desteğin verilmesi için tüm kapıları çalışıyoruz, bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, yerel yönetimin merkezi hükümetin bir arada hareket ederek esnafa destek olmasını istiyoruz. Ziyaret için BBP’ye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi