Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta lider 1926 Polatlıspor Belediyespor’un arkasında 6 puan farkla ikinci sırada yer alan Eskişehirspor, şampiyonluk yolundaki darbeyi deplasman maçlarında aldı. 

Ligin ikinci yarısının ilk maçında 6-0’lık Eskişehir Demirspor galibiyetinin ardından EsEs, Kozlu'nun ligden çekilmesi sonucu hükmen 3-0'lık galibiyeti hanesine yazdırmıştı. Ardından evinde Yunusemrespor’u 5-0 ile geçen siyah kırmızılıların deplasman sancısı bu maçtan sonra başladı.

Eskişehirspor birer hafta arayla sırasıyla çıktığı deplasman maçlarında Sincan Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Ankara’da iki puan bırakan Kırmızı Şimşekler, daha sonra yine Ankara’da Gölbaşı Belediyespor ile karşılaştığı maçta 3-1 mağlup oldu. 

Eskişehirspor şirketleşiyor! İşte kritik toplantıdan çıkan kararlar Eskişehirspor şirketleşiyor! İşte kritik toplantıdan çıkan kararlar

Bu süre içinde teknik direktör değişikliğine giden Eskişehirspor, Önder Karaveli yönetiminde çıktığı ilk deplasman olan Alaplı Belediyespor karşılaşmasından da 4-0 yenik ayrıldı. Siyah kırmızılı takım son üç deplasmanda toplam 8 puan bıraktı. 

Muhabir: Fatih Arduç