İstanbul’da Türkiye ve dünya turizm sektörünün zirvesi EMITT’de Eskişehir rüzgarı esecek. 4 gün sürece fuarda Eskişehir’in mottosu “Eskişehir’i çok seveceksiniz” olacak.

ESKİŞEHİR ÇIKARMASI

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren ve sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı 22 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunan turizm zirvesi başlıyor. 2017 yılında 80 ülkeden 685 firma EMITT’de katılımcı olarak yer aldı. Eskişehir’i Çok Seveceksiniz mottosu ile fuarda yerini alacak olan Eskişehirli turizmciler 10 otel 6 acentesi, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu ve TÜROB İl temsilciliği ile 4 gün boyunca ziyaretçilere Eskişehir’i anlatacak.

TURİZMCİYE BÜYÜK FIRSAT

TÜROB İl Temsilcisi Kaan Erdin, “Her geçen sene daha çok merak edilen ve ziyaret edilen şehrimiz, tüm dinamikleri ile birlik ve beraberlik için de kamu, kalkınma ajansı ve işletmeler ve sivil toplum örgütleri beraberliğinde 4 gün boyunca yeni destinasyon olan şehrimizi anlatacağız. Dünyanın 5 büyük fuarından birisi olan Emitt22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı uluslararası platformda tanınma ve pazar erişimi, yerli ve yabancı turizm sektörünün önde gelen firmaları ve kuruluşlar ile temaslar ve gelecekteki iş faaliyetlerine yönelik gerekli materyalleri, katalogları ve kontratları toplamak için büyük bir fırsat olacak” dedi. HM

Editör: Haber Merkezi