Saygıdeğer Eskişehirli Hemşerilerim

Ülkenin sorunlarına çözüm üretemeyen AK Parti iktidarlarının  neden olduğu tekrarlanan sosyal, ekonomik ve siyasi   krizlerin halkımızı ümitsizliğe sürüklediği bir dönemde kurulan İYİ Partinin ilke ve değerlerine ve devamında kurulan Millet ittifakının Ülkemizi geleceğe taşıyacak öncelikli tercihlerine inancım doğrultusunda önce Tepebaşı İlçe Başkanı ve ardından İl Başkanı olarak 3 yıl hizmet verdim. Millet İttifakının diğer paydaşlarıyla birlikte İYİ Partinin, Milletimizin bugünü ve geleceği olduğuna, Ülkemizi hak ettiği lider ülkeler sıralamasına taşıyacağına inancım ilk günkü gibi devam etmektedir.

İlk defa 24 Şubat Tarihinde Genel Merkez Yöneticilerimle paylaştığım, Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in 4 Mart tarihinde İlimize ziyaret planlaması nedeniyle 8 Mart 2021 tarihinde yazılı olarak sunduğum ancak kabul edilmeyen, 16 Haziran tarihinde Teşkilat Başkanlığımızla tekrar istişare ettiğim istifa kararımı üzülerek bildiriyorum.

Görev yaptığım sürece gösterdiğim performansı parti Eskişehir kamuoyu ve partilileriniz değerlendirecektir.

 Benimle birlikte mücadele veren arkadaşlarıma, desteklerini son dakikaya kadar yanımda hissettiğim Genel Başkanımız Meral AKŞENER, Teşkilat Başkanımız Koray AYDIN ve Bölge Teşkilat Başkan Yardımcımız Halil AYDOĞDU’ya şükranlarımı sunuyorum.

Bugünden sonra da Türk Milletini ayrıştıran, moral ve motivasyonunu örseleyen, hukukun üstünlüğünü ve adaleti, yargı bağımsızlığını ve tarafsızlığını yok eden, parlamenter demokrasiyi işlevsizleştiren, TBMM’nin ve Milletvekilliğinin itibarını zedeleyen, çoğunlukçu yönetim anlayışıyla demokrasi, özgürlük ve temel insan haklarına savaş ilan eden AK Parti anlayışına karşı siyasal mücadelem devam edecektir.

Ülkemizin öncelikli sorunu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve AK Parti iktidarlarının halkın sorunlarından kopuk ideolojik yönetim anlayışıdır. Hepimize düşen görev, şahsi beklentilerden uzak kalarak, milletvekilliği, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği hesapları yapmadan Millet İttifakı bileşenlerinin ilk yapılacak seçimde Cumhurbaşkanlığını kazanmasına, TBMM’de Anayasal değişiklikleri de yapabilecek çoğunlukta milletvekili sayısına ulaşacak başarıyı yakalamasına hizmet etmektir.

İYİ Parti ve Millet İttifakı bileşenlerinin neferleri tarihi bir mücadeleyi  büyük bir çabayla vermektedir. Bu fedakar ve cesur insanların emeklerine, istifam üzerinden yapılacak tartışmalarla gölge düşürülmemesi en büyük arzumdur.

Saygılarımla.

Editör: Haber Merkezi