Eskişehir’e yine toz taşınımı uyarısı Eskişehir’e yine toz taşınımı uyarısı

Nerede hangi etkinlik var? Ne yapacağız plansız kaldık diyenler için listemizi hazırladık. 

Etkinliklere ara vermeyelim eğlence devam etsin diyorsanız haftanın öne çıkan etkinliklerini sizler için araştırdık. Gelin listemize neler var birlikte bakalım. 

Son dönemin çıkış yapan ve her çıkardıkları şarkılarıyla listelerin zirvesini zorlayan sanatçılar Sefo ve Cıoman 4 Kasım’da Eskişehir’de. Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte saat 19.00’da Cıoman sahne alacak. Daha sonra ise saat 21.30’u gösterdiğinde Sefo hayranlarıyla buluşacak. 

Şöyle rahatlatan bir caz konserine ne derseniz…

Eskişehir’de caz geceleri bir başka güzel. 7 Kasım akşamı Kültür ve Sanat Sarayı’nda Eylül Ergül with Strings/Yusuf Gençay Project sahne alacak. Kendinizi caz konseriyle rahatlatmak isterseniz doğru adres burası olabilir. 

Sesiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan her çıkardığı şarkıyla daha büyük başarıları imza atan bir sanatçı daha Eskişehir’de olacak. Gökhan Türkmen sevilen şarkılarını bu kez Eskişehirliler ile birlikte seslendirecek. Her şarkıyla başarısını arttıran sanatçı 8 Kasım 2023’te IF Performans Hall’de sevenleriyle buluşacak. 

Şimdi dertlenmeye hazır olun. Eskişehir’e öyle bir isim geliyor ki şarkıyla bizi kederlendiren, alıp başka diyarlara götüren, hepimizin şarkılarında bir parça da olsa yaşanmışlık bulduğumuz bir isim. İsyan, İçim Paramparça, Galata, Kafası Kendinden Bile Güzel…Eminiz ki bu şarkılarıyla tanıyorsunuz kendisini. Aynı zamanda oyunculuğuyla da kendisini ispatlamış birisi…

Bu isim tabi ki Halil Sezai. Sevilen sanatçı Eskişehirli hayranlarıyla 10 Kasım’da Milyon Performance Hall’de buluşacak. Dillerden düşmeyen, yıllar geçse de eskimeyen şarkılarını Eskişehirliler için seslendirecek olan sanatçının konseri kaçırmayın geç olmadan biletinizi alın deriz. 

Bu hafta etkinliklerimiz arasında stand-up gösterimiz de mevcut. Kahkahalara boğulmaya, hayatın acı tatlı yanlarıyla yüzleşmeye hazır mısınız? Bu stand-up gösterisinde sosyal medyadan, evliliğe, aileden kültür kültür çatışmalarına kadar her şeyi bütün esprili halleriyle bulacaksınız. 

Gökhan Ünver tek kişilik stand-up gösteriyle, 8 Kasım’da Yunus Emre Kültür Merkezi‬’nde olacak. Gülmekten gözlerinizden yaş geleceğinin garantisini veriyoruz.

Son olarak 10 Kasım’ı es geçemeyiz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümünde Atamızı anma konserine gidebilirsiniz. O’nu hiçbir zaman aklımızdan, kalbimizden ve düşüncelerimizden tabi ki çıkarmıyoruz ama Atamızı o gün şarkılarla anmak ve hissetmek isterseniz 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Konseri Senfoni Orkestrası’nın eşsiz performansıyla sizlerle olacak. Bu görkemli konser saat 20.00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde olacak. Bizce bu konsere giderek o gün en anlamlı yerde olabilirsiniz. Son olarak ‘Bir ölüm ancak bu kadar ölümsüz olabilirdi’ Saygı, özlem ve minnetle…

Kaynak: Haber Merkezi