MORALLER YERİNDE
Eskişehirspor sorunlarla boğuştuğu yeni sezonda en azından ligdeki kötü gidişin önüne geçmek için bu sezon evinde ilk kez seyircisiyle oynadığı maçta rakibinden 3 puan alarak kötü gidişe son vermek istiyor. Ligin ilk 4 haftasında oynadığı üç maçta öne geçtiği halde galibiyeti koruyamayan siyah kırmızılılar iki mağlubiyet ve 2 beraberlikle sadece 2 puan toplayabildi. Ümraniye maçının hazırlıklarına Sergen Yalçın yönetiminde devam eden Eskişehirspor’da Ümraniye maçı öncesi moraller yerinde.
BU KEZ 
TARAFTAR TRİBÜNDE
 Eskişehirspor’da geçen sezon sonunda Antalya’da oynanan Play-off final maçında çıkan saha olayları sebebiyle 2 maçlığına sahası kapatılan ve evinde Elazığ ve Denizli maçlarını bu sebeple seyircisiz  oynamak zorunda kalan Eskişehirspor Ümraniye maçında ilk kez seyircisini de arkasına alacak. Eskişehirspor taraftarları da bu maçın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Pazartesi akşamı saat 20.00 de başlayacak olan maçta tribünlerde 20 binin üzerinde taraftarın olabileceği belirtiliyor.
YALÇIN TAKIMINA 
GÜVENİYOR
Eskişehirspor teknik Sorumlusu Sergen Yalçın Ümraniye maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak “Bizimle birlikte olun, bizi tribünde yalnız bırakmayın” mesajı gönderirken takımın lig hazırlıklarına geç başlaması sebebiyle düşük olan fizik kapasitenin arttığına dikkat çekmişti. Takımda var olan savunma sorunları içinde kafa yoran genç teknik adam, “Önümüzdeki maçta alacağımız galibiyet pek çok şeye yeniden başlamamıza fırsat verecek. Bu sebeple taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var” diyor.

 

Editör: Haber Merkezi