Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan,  kaptan Erkan Zengin’in takımdan ayrılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, Erkan Zengin’in başkanla konuştuktan sonra takımdan ayrıldığını ifade ederek, “Erkan Zengin, Türkiye’ye mal olmuş bir futbolcu kardeşimiz talipleri var başkanla oturup konuştular böyle bir karar aldık. Düne kadar resmi teklif yoktu. Ufak ufak teklifler var. Bugün Erkan ile görüştüler. Takımla fedalaştı tesislerden ayrıldı. Hem Erkan hem de takımımız için hayırlı olsun” dedi.  
İstanbulspor maçı sonrası taraftarlar ile Kaan Kanak arasında yaşanlara da değinen Erdoğan, “İstemediğimiz nahoş şeyler. Ne kulübüme ne taraftarıma ne de oyuncumuza yakışmayan şeyler. Bunun kameralar önünde olması hoşumuza gitmedi. Bunları da çözeriz, bunun altından kalkarız. Tek istediğim biraz daha sakin olmalıyız. Öne geçtiğimiz maçları kaybediyoruz. Eskişehirspor seyircisini böyle istemiyorum.  Birlik ve beraberlik içinde oluruz bunu atlatırız” dedi .
Erdoğan, İstifa karar alan ve daha sonra istifasından vazgeçen teknik direktör Yücel ildiz hakkında ise “Biz hocamıza güveniyoruz. Hedefimiz bu seneyi kazasız belasız bitirebilmek. Bu takım iyi bir takım her ne kadar puan farkı açılsa da başarılı olacaktır. Ben bu takıma güveniyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi